Kommunpolitiker i frontlinjen

Läste i helgens SDS om kommunalrådet Thomas Håkansson (m) i Lomma:

" Ett område jag tror får stor betydelse är nyttjandet av IT inom pedagogiken. Vi ska ligga i frontlinjen. det kommer att ta flera år att genomföra och vi håller på att arbeta fram ett konkret förslag."

Skulle vara intressant att ta del av det konkreta förslaget, sannolikt inte helt otippat att det rör sig om en en-till-en-lösning, eller? Ska vi vara konkurrenskraftiga i Bästa skolkommun-slaget också i framtiden, eller se oss distanserade av grannkommunen, med hästlängder?

Utan att sympatisera överdrivet mycket med kommunalrådet i övrigt, måste man ändå medge att här visas på just den pregnans jag saknar från skolpolitiker i Lunds stad och det förslag till ny skolplan man arbetat fram. Här är ändå en klar fingervisning och en lika klart uttryckt vision om vilka pedagogiska satsningar man politiskt vill stödja.

Var är den Lundapolitiker som vill anta utmaningen och som vill göra gemensam sak med Thomas Håkansson i frontlinjen? Han eller hon är hjärtligt välkommen att höra av sig om man vill diskutera hur man skulle kunna arbeta fram ett konkret IT-Lundaalternativ, för en fortsatt framtida tätposition i utbildningsvärlden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0