Äppelkriget

   Visste väl det ...

"I en av presidentvalskampanjens hetaste stunder förra året slog till exempel New York Times fast att skillnaden mellan Hillary Clinton och Barack Obama kunde definieras på ett mycket enkelt sätt – i alla fall om man bedömde dem efter deras kampanjsajter: Obama är en Mac och Clinton är en pc".

Läs mer i Sydsvenskan!

Vidare kan man från MacWorlds hemsida läsa:

"Till skillnad från föregångaren George W. Bush, som under sin ämbetsperiod inte skickade ett enda mejl, är Obama och hans medarbetare vana vid att använda sig av modern teknik. Till exempel har Obama en egen YouTube-kanal som lockat mängder med besökare.

Under hösten har det spekulerats en hel del kring om Obama skulle få lov att använda sig av sin Macbook Pro och Blackberry som president. Det senaste budet är att det antagligen kommer kunna gå att fixas, åtminstone så länge apparaterna används för privat bruk och inte i tjänsten."


Har en starkt förnimbar känsla från hur det var på Gunnesboskolan ungefär 2002/03, när man ödmjukt fick anhålla om en bärbar Mac i tjänsten, och fick nej. Det passade sig inte, typ ... But the times they are a-changin´



The times they are a-changin´- Mr Robert Zimmermann




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0