Sommaren är kort

  Redan augusti .... vad hände?
 
Dags att få igång de små grå igen, har inte gjort många knop, rent skolmässigt alltså, de senaste fyra veckorna ;-) Sakta kryper sig verkligheten allt närmre ... Har förvisso delvis redan börjat, använt delar av de sista semesterdagarna åt att följa upp pågående rekrytering - sånt kan inte vänta - rektorsprogrammet gör sig plågsamt påmint och på torsdag kommer hela medarbetarstaben tillbaka. Välkomna!
 
Program för utvecklingsdagarna ska spikas, logistiken ska på plats, nya elever kommer på besök, schema ska finslipas och ... ja, något ringrostig svävar jag fortfarande i lycklig ovetskap om allt som måste "tas i"! Men det visar sig snart ;-) Dags att ladda!

Sommaren är dock inte slut med terminsstart! Och hittills förstår jag inte riktigt alla klagomål om dåligt väder. Eller så har jag bara varit på de rätta ställena ;-) Hyfsat väder, trevligt sällskap och många goa stunder räcker långt. I morgon börjar ett nytt läsår!


 
En trevlig avrundning på semestern var Ystad jazz festival och konserter med idel världsartister. Avnjöt på lördags-kvällen/natten bl a Arild Andersen, legendarisk jazzbasist från Norge ....
.. och senare nya japanska stjärnskottet Hiromi Uehara. Bara magiskt!
 


Läs Alexanders recension!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0