Hög igenkänningsfaktor

    Hög igenkänningsfaktor - oavsett om det gäller rapporter på gymnasiet eller tjänstefördelningar och schemafiler på ledningsnivå. Man säkrar arbetet, sparar version efter version, döper den till det ena knäppa namnet efter det andra och pustar ut med ett långt Klaaaaar!


(Undrar vilken version som är mest klar?)

I dagarna läggs förslag till ny tjänstefördelning inför nästa läsår, snart är den i alla fall nästan "klar" ... om den någonsin blir det. Flera ska snart ha möjlighet att ge sina synpunkter, justeringar kan göras och förhoppningsvis kan vi komma fram till bästa möjliga resultat, utifrån förutsättningarna (läs effektivitetskraven). Det blir så klart tuffa prioriteringar, viktiga behov ställs mot varandra, en del får lösas på annorlunda sätt än vad vi är vana vid (och inte alltid bara till det sämre), det blir plottrigare, flera får arbeta bredare, utanför arbetslaget och mer flexibelt. Så måste det bli ....

Återstår några dagar innan ett mer reflekterat förslag kan presenteras för alla det berör, se det som nivå "Klar" - i morgon kanske "Klar2" och på måndag "Klaaaaaaaaar!!"



Kommentarer
Postat av: Liza

Hahaha... ja, hög igenkänningsfaktor!!

2009-05-10 @ 01:02:06
URL: http://www.sprakmakargatan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0